If you shop at Amazon.com (for anything), use this link to support FordTaurus.net!

Need Photos

Razor60
New Member
Posts: 9
Joined: Fri Jun 07, 2019 12:36 pm
Vehicle: 2013 Taurus P.I. Sedan

Need Photos

Post by Razor60 »

I have a 2013 Taurus interceptor and no front signals.

They removed the bulbs, sockets, wiring, and I have no idea what I need to replace.
I went to scrap yard but had no luck and the dealer sold me the wrong parts for $192.00.
Everything missing to the OEM Connector.
I have attached a few photos.

Thanks
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

mymangochutney
Regular Member
Posts: 149
Joined: Thu Jun 14, 2018 9:50 pm
Vehicle: Taurus FPIS 2013

Re: Need Photos

Post by mymangochutney »

Razor60 wrote:
Fri Jun 07, 2019 1:10 pm
I have a 2013 Taurus interceptor and no front signals.

They removed the bulbs, sockets, wiring, and I have no idea what I need to replace.
I went to scrap yard but had no luck and the dealer sold me the wrong parts for $192.00.
Everything missing to the OEM Connector.
I have attached a few photos.

Thanks
I could be wrong but did they sell you a wheelen strobe? If not that's my guess of what you need

Joh150413
Regular Member
Posts: 17
Joined: Sat Dec 22, 2018 1:24 pm
Vehicle: 2016 Ecoboost PI Sedan

Re: Need Photos

Post by Joh150413 »

viewtopic.php?t=19345#p120500

I believe this is what you need.

Razor60
New Member
Posts: 9
Joined: Fri Jun 07, 2019 12:36 pm
Vehicle: 2013 Taurus P.I. Sedan

Re: Need Photos

Post by Razor60 »

Does anyone know if this socket and pigtail needs to be 2 wire or 3 wire as the Connector has 3 pins but dont know if all 3 are needed.

Joh150413
Regular Member
Posts: 17
Joined: Sat Dec 22, 2018 1:24 pm
Vehicle: 2016 Ecoboost PI Sedan

Re: Need Photos

Post by Joh150413 »

3 wires, ground, turn, park.

Razor60
New Member
Posts: 9
Joined: Fri Jun 07, 2019 12:36 pm
Vehicle: 2013 Taurus P.I. Sedan

Re: Need Photos

Post by Razor60 »

Thank you